Livet, tankar och sorg

Trots att det gått flera månader sedan hon dog i April, så gråter jag över min mormor, ofta. Trots att hon var gammal och sjuk, trots att jag trodde att jag var förberedd. Det är fortfarande samma känsla, samma ”snälla, snälla, lämna mig inte. Jag vill ju ha dig här lite till..”. Jag önskar att hon hade fått träffa Anders, att hon hade fått se hur lycklig jag är nu, trots ekonomiska svårigheter och annat. Jag önskar att jag kunnat berätta för henne om bloggen, våra planer, visa bilder av huset och logen. Hon kanske inte hade förstått allt, men hon skulle ha blivit glad över att jag är glad. Jag saknar henne så infernaliskt.

Jag tror att när man dör, så får man det man behöver(inte nödvändigtvis det man vill), och jag hoppas och tror att i mormors fall så har hon fått komma till något som motsvarar hennes bild av himmlen. Och om det är så, så vet jag att hon är där uppe och tittar ner på mig, och då vet hon redan allt det här ändå.

Och trots att det gör mig glad, så saknar jag henne ändå, så mycket att det gör ont.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>