Drömmar på sparlåga

Det blir kallare ute och stressigt i livet. Jag är glad över att jag har hunnit med gurkburk och annan syrning, och att jag hunnit göra äppelmos. Som nämnt förut kommer det recept lite senare. Jag märker att våra planer genomsyrar hela min vardag, mer än jag trodde att de skulle göra just nu faktiskt. Igår bestämde jag mig för att jag ska leta upp instruktionsboken till min overlockmaskin så att jag kan sy lite enkla tröjor och annat när det behövs. Min vanliga symaskin finns ju, men overlocken går snabbare. (Ja, jag har två symaskiner, kan ni stava till överkonsumtion, någon?)

2 Responses

 1. Ulla Sjölund

  Både Du och Anders är så otroligt kreativa så jag blir grön av avund. Själv kan jag inte så mycket när det gäller handarbeten men jag kan mycket annat. Självklart blir det ett alternativt Boende på Logen.Kanske något för 2 äldre damer som går i pension om ca 9 år. Ni tillsammans kan göra underverk. Det vet jag eftersom ni är två fantastiska personer.

  24 september, 2011 at 04:59

  • happygoats.se

   Du kan jättemycket! Och dessutom, bara för att vi drömmer, hoppas och försöker så innebär det inte att vi kan bättre än andra.

   24 september, 2011 at 05:56

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>