Att jobba för att det är roligt.

Extremt grå dag har det varit idag. Nu har det åtminstone slutat regna! Och min amatörmässiga lagning av hålen i plåttaket med nåt slags gugg höll tätt! Nästa akutprojekt är att återställa de plåtar som blåst bort på lagårdstaket. Blir inget av våra storslagna planer med boende på ”lon” om en del av taket rasar in. Får kolla om det finns några billiga plåtar på Blocket. Behövs väl en sex stycken tror jag.

Jobbat lite uppe i huset idag, (Järnsta Kulturförenings lokaler, för er som inte vet). Börjat göra iordning för installerande av två varmluftsugnar på bekväm arbetshöjd. Sen ska vi slänga ut spisen och istället sätta in en spishäll! Samt flytta om lite i köket för att göra det lite mer användarvänligt. Vi har också arbetet med att skaffa och koppla in alla element som ersättning för de som frös sönder härom vintern. De gamla ruttna björkarna på gården borde också tas ner. En har redan knäckts av blåsten förra veckan.

Just det! Har glömt att jag bestämt att elda upp allt gammalt skräp på logen. Det som brinner i alla fall…hehe. Hade ju varit perfekt att börja med det denna blöta dag. kanske borde göra en ”att-göra-lista” till, förutom den långsiktiga som kvinnan och jag framställt.

Har också börjat skrapa och måla och kitta ett av ytterfönstren i sonens rum. Hög tid!

I morgon har vi pubkväll på Järnsta Kafe´. Det eminenta coverbandet After Eight från Sollefteå spelar. Rock från slutet av 60- och början av 70talet. Mest Beatles och Stones! Ska bli kul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>